Aanmelden

Ben je illustrator en wil je ook een pagina met portfolio op deze website? Je kans om door schrijvers gevonden te worden. Direct contact met geïnteresserde schrijvers. Wordt dan lid van Schrijver zoek Illustrator voor slechts € 30,- per jaar (exclusief BTW).

Wat krijg je ervoor?
Allereerst heb je natuurlijk je eigen pagina met je illustraties en je wervende tekst. Zichtbaar voor meer dan 8.000! bezoekers per jaar. Op ieder moment kun je nieuwe illustraties plaatsen en je tekst of portfolio aanpassen.

Schrijverzoektillustrator bemiddeld niet, maar faciliteert alleen het vinden en gevonden worden. Wij rekenen dus ook geen commissie voor opdrachten die je via schrijverzoektillustrator ontvangt.

WAT LEDEN ZEGGEN

Super! Het eigen profiel kunnen bewerken mag wat mij iets gebruiks- vriendelijker. Maar veder echt super!

Mijn ervaring is goed. Ik heb meerdere tekenopdrachten gekregen door deze site en het is ook wel een opstapje geweest in mijn carrière. Daarnaast is het een mooi online portfolio over mijn werk

Schrijver zoekt illustrator is een laagdrempelig platform waarop je jezelf kunt presenteren op een stijlvolle manier, zonder onnodige poespas, maar met voldoende mogelijkheden om schrijvers te verleiden met je persoonlijke stijl. De eenvoudige navigatie maakt de site 'to the point' en relevant. Door Schrijver zoekt Illustrator ben ik in contact gekomen met een fantastische kinderboekenschrijfster, met wie ik een duurzame illustratie-relatie heb kunnen opbouwen.

Ik heb heel goede ervaring met deze pagina omdat het werkelijk werkt, ik krijg een paar zeer goede jobaanbiedingen. Ook de lidkosten zijn laag.

Wel geregeld vragen voor werk, de website is snel te vinden via Google maar let op of opdrachtgevers een budget hebben.

Prima website, er komen veel meer mensen langs dan op mn eigen website.

Toon je werk op de homepagina slideshow onder het menu.